Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Et Yemekleri

Arnavut Ciğeri

by Yemek Zevki Editör
20 Ekim 2014
in Et Yemekleri
478 15
0
Arnavut Ciğeri
741
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

17

 

Arnavut Ciğeri Malzemeler:

> 500 gram dana ciğeri

> 1 küçük kase un

> Tuz, toz kırmızı biber

> Kızartmak için sıvı yağ

Arnavut Ciğeri Garnitür İçin:

> 2 adet büyük boy patates

> Kızartmak için sıvı yağ

> 1-2 adet kırmızı soğan

> Birkaç dal maydanoz

> 1 tatlı kaşığı sumak

> Tuz

 

Arnavut Ciğeri Hazırlanışı:

Patatesleri soyup küp şeklinde doğrayın. Tuz ekleyip harmanlayın. Kızgın yağda kızartın. Kırmızı soğanı soyup ay şeklinde doğrayın. Tuz ekleyip iyice ovalayın. Birkaç dal kıyılmış maydanozu ve sumağı ekleyip tatlandırın. Zar şeklinde doğranmış ciğerin varsa fazla suyunu süzün. Ciğeri geniş bir kaba aktarın, una bulayıp her tarafının unlanmasını sağlayın. Fazla ununu almak için de süzgeç yardımı ile silkeleyin. Ciğerleri kızgın yağda kızartın. Patates kızartması ve sumaklı kırmızı soğanla birlikte sıcak sıcak servis yapın.

Tags: Arnavut CiğeriArnavut Ciğeri HazırlanışıArnavut Ciğeri MalzemelerArnavut Ciğeri Tarifi
Previous Post

Düzenli Peynir Tüketimi Kemik Erimesi Riskini Azaltıyor

Next Post

Kuzu Etli Şevket-i Bostan

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kuzu Etli Şevket-i Bostan

Kuzu Etli Şevket-i Bostan

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki