Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Vitello Tonnato

by Yemek Zevki Editör
16 Haziran 2014
in Et Yemekleri, Tarifler
483 10
0
Vitello Tonnato
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

yemek2

Malzemeler:
Dana Rosto İçin:
> 1 kilo dana sokum temizlenmiş
> Biberiye
> Sarımsak
> Kekik
> Tuz, karabiber
Ton Balıklı Sos İçin:
> 200 gram yağda ton balığı
> 85 gram mayonez
> 2 adet konserve ançüez
> 20 gram kapari

Hazırlanışı: Dana sokumu tuz, karabiber, biberiye, sarımsak ve kekik ile çeşnilendirin. Etin her iki tarafını kızgın tavada mühürleyin. Eti soğutup, ısıya dayanaklı ağzı kapanabilen bir poşete yerleştirip, 60 derece sıcaklıktaki su dolu bir kaba yerleştirin. Etin iç sıcaklığı 61 derece olana kadar pişirin. Daha sonra 4 dereceye kadar soğutun. Ton balığı sos için; Hazırladığınız malzemeleri blenderda çekin ve sonra tel süzgeçten geçirin. Hazırlamış olduğunuz etten 5 adet ince dilim kesin tabağa koyup sosu üzerinde gezdirin. Her bir dilimin üzerine 1 adet kapari koyun. Yağ ve limon sos ile çeşnilendirdiğiniz karışık yeşillikler eşliğinde servis edin.

 

Tags: Ana Yemeklersebze yemekleriyöresel yemekler
Previous Post

Godiva ’dan Nazar Boncuklu Bayram Koleksiyonu

Next Post

Sağlıklı İftar Sofraları Siemens Buharlı Fırın İle Kuruluyor

Yemek Zevki Editör

Next Post

Sağlıklı İftar Sofraları Siemens Buharlı Fırın İle Kuruluyor

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki