Ana Sayfa » Tarifler » Tavuk Yemekleri » Piliç Kavurma
Piliç Kavurma

Piliç Kavurma

Piliç Kavurma
Puan ver

Malzemeler

Piliç Kavurma

2 adet tavuk göğsü

1 adet orta boy soğan

1 adet orta boy domates

1 adet yeşil dolmalık biber

1 adet kırmızı dolmalık biber

150 gram mantar

150 gram brokoli

Kekik, tuz, kırmızı pul biber

1 diş sarımsak

100 gram tereyağı

Piliç Kavurma Tarifi:

Soğan, biber, mantar ve brokoliyi kuşbaşı doğrayın. Tencerede tereyağını kavurun. Tavukları kuşbaşı doğrayın ve tencerede iyice kavurarak pişirin. Sebzeleri (domates hariç) tencereye ilave edin. 10 dakika pişirin. Domates ve baharatları da ilave ederek karıştırın ve ocaktan alın. Arzunuza göre, sade veya pirinç pilavı ile servis edebilirsiniz.

Tavsiye

Zeytinyağlı Barbunya

Zeytinyağlı Barbunya

Zeytinyağlı BarbunyaPuan ver Zeytinyağlı Barbunya (4 Kişilik) Malzemeler: 750 gram taze barbunya (ayıklanmış) 1 çay …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir