Ana Sayfa » Tarifler » Tavuk Yemekleri » Piliç Kavurma
Piliç Kavurma

Piliç Kavurma

Malzemeler

Piliç Kavurma

2 adet tavuk göğsü

1 adet orta boy soğan

1 adet orta boy domates

1 adet yeşil dolmalık biber

1 adet kırmızı dolmalık biber

150 gram mantar

150 gram brokoli

Kekik, tuz, kırmızı pul biber

1 diş sarımsak

100 gram tereyağı

Piliç Kavurma Tarifi:

Soğan, biber, mantar ve brokoliyi kuşbaşı doğrayın. Tencerede tereyağını kavurun. Tavukları kuşbaşı doğrayın ve tencerede iyice kavurarak pişirin. Sebzeleri (domates hariç) tencereye ilave edin. 10 dakika pişirin. Domates ve baharatları da ilave ederek karıştırın ve ocaktan alın. Arzunuza göre, sade veya pirinç pilavı ile servis edebilirsiniz.

Tavsiye

Parklardaki kum havuzlarında tuvaletten 2 bin kat fazla bakteri ve mantar var!

Parklardaki kum havuzlarında tuvaletten 2 bin kat fazla bakteri ve mantar var!   Bahar ve …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir