Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Balık Yemekleri

Deniz Mahsulleri Marul Dolması

by Yemek Zevki Editör
03 Temmuz 2015
in Balık Yemekleri
473 20
0
Deniz  Mahsulleri  Marul  Dolması
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

marul-dolması

Marul  Dolması Malzemeler:

1 adet orta boy marul veya atom göbek

100 gram levrek fileto

200 gram somon fileto

4 adet taze soğan

1 demet dereotu

1 demet maydanoz

6 adet kapari çiçeği

2 dilim tost ekmeği

200 gram közlenmiş biber

1 adet limon 2 diş sarımsak

1 çorba kaşığı zeytinyağı

Tuz, karabiber, kekik

Marul  Dolması  Tarifi :

Öncelikle marul veya göbek salatanızın kök kısmını dağıtmadan bıçak yardımıyla çıkartın. Orta kısımdan dağıtmadan bir miktar boşaltın. Balık filetolarını, ekmeği, soğanı, maydanozu, dereotunu mutfak robotundan geçirin. Hazırladığınız balık harcını marulun boşalttığınız orta kısmına düzgünce doldurun. Fırın tepsisin ortasına dik bir şekilde koyun. 170 dereceye ayarlı fırında 10 dakika süreyle pişirin. Bir tavada zeytinyağıyla birlikte sarımsakları hafifçe sote yapın. Köz biberleri mutfak robotundan geçirip sarımsakları ilave ettikten sonra bir taşım kaynatın. Baharatlarını katıp servis yapacağınız tabağın ortasına bir kepçe köz biber harcından koyun. Fırınladığınız marul dolmasını ikiye veya dörde keserek sosun ortasına koyup servis yapın

Tags: Deniz Mahsulleri Marul DolmasıDeniz Mahsulleri Marul Dolması TarifiMarul DolmasıMarul Dolması MalzemelerMarul Dolması Tarifi
Previous Post

Etli ve Cevizli Güveç

Next Post

Nar Gourmet ”Anadolu Zeytinyağları Projesi”ne Ödül Yağıyor

Yemek Zevki Editör

Next Post
Nar Gourmet ”Anadolu Zeytinyağları Projesi”ne Ödül Yağıyor

Nar Gourmet ''Anadolu Zeytinyağları Projesi''ne Ödül Yağıyor

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki