Ana Sayfa » Tarifler » Pratik Yemekler » Yunan Usulü Cacık
Yunan Usulü Cacık

Yunan Usulü Cacık

Yunan Usulü Cacık

(2-4 Kişilik)

Malzemeler

200 gram süzme yoğurt
1 adet rendelenmiş ve suyu sıkılmış salatalık
1 diş ezilmiş sarımsak
Tuz
1 yemek kaşığı sert olmayan sirke
5 yemek kaşığı zeytinyağı
Yunan Usulü Cacık

Hazırlanışı

Yoğurt, salatalık, sarımsak, tuz, sirkeyi 3 yemek kaşığı zeytinyağı ile karıştırın. Karışımı bir tabağa alıp üzerine kalan zeytinyağını gezdirerek soğuk servis yapın.

OKU ➤  Gaggenau 200 Serisi Isıtma Çekmeceleri ile yemekleriniz hep sıcak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir