Ana Sayfa » Haber Turu » Valrhona, Özsüt Ustalarının Elinde Yeniden Hayat Buldu

Valrhona, Özsüt Ustalarının Elinde Yeniden Hayat Buldu

 


Özsüt çikolatası Kurban Bayramı’nda size ve ailenize daha keyifli bir bayram yaşatmak için evinize ziyarete geliyor. Dünyanın sayılı gurmelerinin bir numaralı tercihi Valrhona, Özsüt madlen ve el yapımı çikolatalarında yeniden şekilleniyor. “Madlen”, “blok” ve “spesiyal” çikolata seçenekleri ile Özsüt,bayramı daha tatlı kılıyor.

Türkiye’nin dev tatlı markası Özsüt, eşsiz tatlılarında gösterdiği iddiayı çikolata alanında da sürdürmeye devam ediyor. Dünya’da çikolata sektöründe profesyonellerin çikolatası Fransa’nın Valrhona’sı ile hazırlanan Özsüt çikolatası Kurban Bayramı’nda evlere ziyarete geliyor. Yurt dışında eğitim almış Türk ustalar tarafından Valrhona ile Türk damak tadına göre şekillenen kalitesiyle fark oluşturuyor. “Madlen”, “blok” ve “spesiyal”çikolata seçenekleri ile Özsüt şubelerinde satışa sunulan çikolatalar tatlı severlerin beğenisine sunuluyor.

Özsüt ile nice mutlu bayramlara

Blok çikolatalar, sütlü-antepfıstıklı, sütlü-bademli ve bitter-fındıklı olmak üzere üç çeşidiyle sunulurken, Özsüt çikolatalarının bir başka
lezzetli seçeneği Spesiyal çikolataların ise 9 çeşit olarak lezzet severlerin beğenisine sunuluyor. Badem, fındık ve antepfıstığıyla zenginleştirilen Mendiant Çerezli, portakal tadını barındıran Oranjet, yoğun çikolatalı Naturel Noir, karamelli Carmen, frambuazın eşsiz tadıyla Mystique,bitterden vazgeçemeyenler için Truffes, hindistan cevizli Coco, kahveli Velour ve fındık ezmesiyle tatlandırılan Ecrin, Özsüt’ün spesiyal çikolatalarını oluşturuyor. Evlerimizin geleneksel çikolatası Madlen sütlü ve bitter olmak üzere iki çeşidiyle Özsüt vitrininde yer alıyor. Özsüt’ün eşsiz tatları ile bayram artık çok daha keyifli.

OKU ➤  Sezon Pirinç, Worldfood İstanbul 2013 Fuarı’nda

Tavsiye

Fıstık Ezmeli Kakaolu Kek

Fıstık Ezmeli Kakaolu Kek (6 Kişilik)   Malzemeler: 3 adet yumurta 100 gram fıstık ezmesi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir