Ana Sayfa » Haber Turu » UNO’ dan Eski Usul, Yeni Lezzet “Artisan Ekmek”

UNO’ dan Eski Usul, Yeni Lezzet “Artisan Ekmek”

unoUNO’nun yepyeni Artisan serisi, “Yulaflı” ve “Çavdarlı” olmak üzere iki çeşidiyle taş fırın lezzetini sofralara getiriyor.

Türkiye’ nin ilk ve lider paketli ekmek markası UNO’nun, yöresel ve geleneksel lezzetleri harmanlayarak oluşturduğu, kıtır kabuklarının altında yumuşacık bir iç barındıran Uno Artisan ekmekler, Yulaflı ve Çavdarlı olmak üzere iki çeşidiyle tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Doğal içerikleriyle, geleneksel metotlarla pişirilen UNO Artisan ekmek çeşitleri, Anadolu’nun buğdaylarından elde edilen un ve yıllardır özenle muhafaza edilen maya çeşitleriyle yoğurulan hamura; üzüm çekirdeği unu, yulaf unu, ayçekirdek içi, pekmez, bal gibi çok özel tatların eklenmesi ve geleneksel taş fırınlarda pişirilmesiyle ortaya çıkıyor.

Tarhana çorbasından hünkar beğendiye, mutfak kültürümüzün temelini oluşturan tencere yemeklerinin en lezzetli eşlikçisi olarak sofralarda yerini alan UNO Artisan ekmekler, her diliminde sizi Anadolu’nun kök salmış geleneklerine ve binlerce yıllık doğal zenginliğine götürecek.

450 gramlık ambalajlarda, yuvarlak formda ve dilimli olarak satılan UNO Artisan ekmekler Migros mağazalarında tüketiciyle buluşuyor.

OKU ➤  Starbucks VIA™ ile Starbucks’tan kahveniz hazır!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir