Ana Sayfa » Tarifler » Hamur İşi Tarifleri » Süzme Yoğurtlu ve Reyhanlı Mantı
Süzme Yoğurtlu ve Reyhanlı Mantı

Süzme Yoğurtlu ve Reyhanlı Mantı

Süzme Yoğurtlu ve Reyhanlı Mantı

(2 Kişilik)

 

Malzemeler:

1 su bardağı fırında kızarmış hazır mantı

1 litre su

1 tatlı kaşığı tuz

1 yemek kaşığı tereyağı

1 kase süzme yoğurt

1 yemek kaşığı krema

2-3 dal maydanoz

Süzme Yoğurtlu ve Reyhanlı Mantı

Ayrıca:

1 yemek kaşığı tereyağı

1 çay kaşığı kırmızı toz biber

1 çay kaşığı kurutulmuş reyhan

 

Hazırlanışı:

Mantıları tuz ilave edilmiş kaynar suda 15 dakika haşlayın. Süzüp servis tabağına aktarın. Üzerine krema ile iyice çırpılmış süzme yoğurdu dökün. Tavada tereyağını kızdırın, toz biber ile kuru reyhanı ekleyip karıştırın. Baharatlı tereyağını yoğurdun üzerine dökün. Maydanoz serpip hemen servis yapın.

OKU ➤  Çayırlı

Tavsiye

Okul Beslenme Çantasında Neden Meyve Suyu Olmalı?

Okul Beslenme Çantasında Neden Meyve Suyu Olmalı?

ÇOCUKLARIN ÇANTALARINA %100 MEYVE SUYU KOYUN Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı, Beslenme …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir