Ana Sayfa » Tarifler » Soğan Dolması
Soğan Dolması

Soğan Dolması

Soğan Dolması

(4 Kişilik)

 

Soğan Dolması Malzemeler

1 kilo arpacık soğan

200 gram pirinç

50 gram salça

300 gram kıyma

5 gram karabiber

5 gram kimyon

12 gram tuz

1 çay bardağı zeytinyağı

Soğan Dolması

Soğan Dolması Hazırlanışı

İç harcı için; Kıyma, pirinç, soğan, salça ve  baharatları iyice yoğurun.

Haşladığınız arpacık soğanların içlerini harcınızla doldurun. Tencereye aldığınız dolmalarınızı kısık ateşte 1 saat süreyle pişmeye bırakın.

OKU ➤  Datça Usulü Çağlalı Cacık

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir