Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » Şişte Zencefilli Kuzu Eti

Şişte Zencefilli Kuzu Eti

1513

Malzemeler:

400-450 gr kuzu şiş

1 kahve fincanı pekmez

1 çay kaşığı zencefil

1 diş sarımsak

1 adet küçük boy kırmızı soğan

Yarım limon

Közlenmiş yeşilbiber ve domates

Hazırlanışı:

Pekmezi, çok ince kıyılmış zencefili ve sarımsağı bir kasede karıştırın. Bu karışımı etlerin üzerine dökün. İyice karıştırıp üzerini strech bir folyo ile kapatın. Bu şekilde buzdolabında birkaç saat bekletin. Daha sonra soğan ve dilimlenmiş limonla birlikte şişlere dizin. Izgarada kızartın. İsteğe göre közlenmiş yeşilbiber ve domatesle birlikte servise hemen hazır edin.

OKU ➤  Starbucks’ta bildiğiniz tatlar, farklı bir seçenek ile karşınızda

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir