Ana Sayfa » Tarifler » Pratik Yemekler » Peynirli ve Pastırmalı Hurmalar
Peynirli ve Pastırmalı Hurmalar

Peynirli ve Pastırmalı Hurmalar

 

Malzemeler:

12 adet büyük boy hurma
50 gram dil peyniri
6 dilim pastırma

Peynirli ve Pastırmalı Hurmalar Tarifi;
Hurmaların her birinin boyuna hafifçe çizik atıp çekirdeğini özenle çıkartın. Bu boşluklara girecek şekilde küçük küçük kesilmiş dil peyniri yerleştirin. Pastırmaları boyuna ikiye kesin ve her hurmanın etrafını sararak kürdanla sabitleyin. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında, peynirler eriyinceye kadar yaklaşık 5 dakika kadar bekletin. Ilık servis yapın.

 

 

OKU ➤  Carte d’Or’dan nostaljik lezzet:Rulo Pasta

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir