Ana Sayfa » Tarifler » Çorba Tarifleri » Pesto Çorbası
Pesto Çorbası

Pesto Çorbası

Pesto Çorbası

 

Malzemeler:

√ 1 demet fesleğen
√ 1 kahve fincanı dolmalık fıstık
√ 1 kahve fincanı zeytinyağı
√ 6 su bardağı et suyu
√ Tuz, taze çekilmiş karabiber

Üzeri için:
√ 1 kase labne peyniri
√ 3 diş sarımsak

Pesto Çorbası Tarifi;
Fesleğeni yıkayıp süzdükten sonra mutfak robotuna aktarın. Dolmalık fıstığı ve azar azar zeytinyağını ekleyerek macun kıvamında ezin.
Fesleğen sosunu tencereye aktarın. Orta ateşte birkaç dakika kavurun. Azar azar et suyunu ekleyerek karıştırmaya devam edin. Tuzunu ve karabiberini ekleyip tatlandırın.
Ocaktan alın.
Üzeri için labne ile havanda ezilmiş sarımsakları iyice karıştırın. Çorbayı servis kasesine aktarın. Labneli karışımdan bir kaşık kadarını üzerine yerleştirin. Sıcak servis yapın.

OKU ➤  Etli Çorba

Tavsiye

ÜÇÜNCÜ NESİL DEMLEMELER

ÜÇÜNCÜ NESİL DEMLEMELER

ÜÇÜNCÜ NESİL DEMLEMELER Son zamanlarda dikkatinizden kaçmamıştır belki, her yerde biraz uçuk biraz modern, renkli …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir