Ana Sayfa » Tarifler » Tavuk Yemekleri » Panço Cipsli Tavuk Dolması

Panço Cipsli Tavuk Dolması

Malzemeler;

2 adet tavuk bonfile

100 gram zeytinyağı

Yeterli miktarda taze kekik

2 diş sarımsak

20 gram kurutulmuş domates

50 gram taze kültür mantarı

8-10 dal ıspanak

20 gram rokfor peyniri

200 gram panço

100 gram galeta unu

2 adet yumurta

Panço Cipsli Tavuk Dolması Tarifi;

Tavuk bonfileyi yaprak şeklinde açın ve döverek zeytinyağında sarımsak ve taze kekik ile marine edin. Kurutulmuş domatesleri ılık su ile ıslatıp, küp küp doğrayın. Taze kültür mantarlarını da doğrayarak sote edin. Ispanakları haşlayın. Rokfor peynirini de rendeleyin. Tüm malzemeyi harmanlayın, dövdüğünüz tavuk bonfilenin içine harcı yerleştirip, sarın. Ufalanmış pançoları, galeta unu ile harmanlayın. Hazırladığınız tavukları yumurtaya bulayıp, daha sonra pane yapın ve kızartarak sıcak servis edin.

Tavsiye

Taze Vişneli Taze Yaprak Sarma

Fotoğraflar: Özgür Bakır Hazırlayan: Sema Temizkan – İnci Bak  (1 Tencere İçin) Malzemeler: 500 gram taze …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir