Ana Sayfa » Mekan Tanıtımları

Mekan Tanıtımları

The Bosphorus Kalamış’ta ‘Brunch’a davetlisiniz…

The Bosphorus Restaurant şarkılara konu olan Kalamış’ta zengin menüsü ile sizleri karşılıyor. Özenli ve de lezzetli deniz ürünleriyle ismini duyuran mekanın şimdilik sadece müdavimlerine sır kalan lezzet ayrıntısı ise, ‘bir kuş sütü eksik’ diyebileceğimiz brunch’ı… The Bosphorus Restaurant’ın Doyumsuz Pazar Brunchları The Bosphorus Restaurant’ın tadına doyum olmayan pazar brunchları, her yaş grubunun damak tadına hitap eden lezzetli seçenekleriyle sizi bekliyor. …

Devamını oku »

Ayın İşletmesi

“Tom’s Kitchen”ın felsefesini ilk günlerinden beri takdir etmişimdir. Marka yerel üreticilere elinden geldiğince destek olmaya çalışır. Başka markalar da vardır bunu yapan ama “Tom’s Kitchen”ın menüsünde okuduğunuz detaylar daha bir sıcak gelir size… Geçen Pazar günü arkadaşım Tahir Sarıkaya ile buluştuk Zorlu Center bünyesinde bulunan “Tom’s Kitchen”da… Kahvaltımızı sipariş etmeden önce bir personel dikkatimi çekti; servise koşturan, sipariş alan, müşteriyi …

Devamını oku »

Ayın Tostçusu!

Hemen belirteyim “Başlıktaki tostçu kelimesi; tost yapıp satarak hayatlarını idame ettiren işletmelere herhangi bir hakaret içermemektedir”. “Gazelle Restoran”ın “Tostçu!” olmasının nedeni aşağıdaki satırlar… www.gazellehotels.com.tr web sitesini ziyaret ederseniz markanın “Gazelle Resort & SPA”, “Grand Kartal” ve “Gölcük Gazelle Restoran”dan oluşan konseptini görebilirsiniz… Gelin görün ki bu web sitesini inceleyen müşteri, işletmeye gittiğinde karşısında farklı bir tablo buluyor…  Web sitesinde gördüğünüz …

Devamını oku »

Davetlerinizi ‘Şef’ kalitesinde Verin

Davetlerinizi ‘Şef’ Kalitesinde Verin… Eataly’nin ünlü şefleri, Aralık ayı boyunca yeni yıl davetlerinize özel lezzetler hazırlamak üzere bu kez sizin mutfağınıza giriyor. Yeni yıl ruhunu yaşatacağınız davetlerinizde siz sevdiklerinizi ağırlarken Eataly şefleri de sizin için özel bir menü hazırlayarak, yemeklerinizi ziyafete dönüştürüyor. Sevdiklerinize şık sofralar hazırlamak için sizinle birlikte menüye karar veren ve sonrasında sizin için mutfağa giren İtalyan şefler, …

Devamını oku »

Karaköy’ün ‘en sevileni’ Tükkan olur..!

karaköy

2017’de Karaköy’ün ‘en sevileni’ Tükkan olur..! İstanbul’un köklü ve tarihi semtlerinden Karaköy’de, sanat galerilerini anımsatan, tasarımcı dokunuşları ve dekorasyonu ile semtin ruhunu tamamlayan Tükkan; partileri, Pazar brunchları ve içeceklerinden sonra menüsüyle iddialı geliyor. 2017’ye doğru geri sayım yaptığımız şu günlerde kış mevsiminin ruhuna eşlik eden menüsüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor… İstanbul’un köklü ve tarihi semtlerinden Karaköy’de misafirlerini ağırlayan Tükkan, ilk …

Devamını oku »

Kütahya Porselen, Lezzetin Yıldızlarını Konuk Etti

kütahya porselen

Porselenin yıldızı, lezzetin yıldızlarını “Design for Chefs” etkinlikleri kapsamında 2017-2018 tasarımlarına yön vermek amacıyla Kütahya Porselen fabrikasında ağırladı. Hedefte Türkiye’deki tüm şeflere ulaşmak ve markanın gelecek tasarımlarına birlikte yön vermek var… Kütahya Porselen, yerli ürün talebini artırmak ve gastronomi sektörüne daha katma değerli ve kullanıcı odaklı ürünler sunabilmek amacıyla Executive Chef Rafet İnce liderliğindeki sektörün ileri gelen şefleriyle birlikte fabrika …

Devamını oku »

Varka’nın Hikayesi

Varka’nın hikayesi

Varka’nın işletmecisi ve şefi Ganimet Yeral‘dan Varka’nın hikayesi… “Boşnak bir ailenin dördüncü çocuğu olarak dünyaya geldim. Doğup büyüdüğüm şehir olan İstanbul’dan eşime olan aşkımın da verdiği cesaretle ayrılıp Antakya’ya gelin olarak gittim ve bu şehir benim hayatımda yepyeni bir sayfa açmış oldu. 10 yıl boyunca Antakya’nın küçük bir köyünde eşimin ailesiyle birlikte yaşadık. Bu arada annem dediğim kayınvalidemi mutfakta izlerken …

Devamını oku »

Ayın Lüksü

ayın lüksü

İstanbul’da lüks restoran var mı? Pahalı demedim, lüks… Yok yok, hiç düşünmeyin boşuna… Londra’da, 1969 yılında kurulmuş ve kurulduğu yerde halen hizmet vermekte olan bir aile restoranı var… Adı Frederick’s… Restoran’ın özelliği; bulabileceğiniz en aydınlık işletmelerden biri olması (her yer cam) ve ekmeğinden yağına, danasından tavuğuna kendi ürünü olması… Türkiye’de var mı bu kadar içe dönük ve detaycı marka? Kapadokya’da …

Devamını oku »

Ayın Tatlıları

ayın tatlıları

Dünya genelinde İtalyan mutfağı ve özellikle İtalyan tatlıları çok baskın olsa da; İngiltere’de ve bilhassa Londra’da, İtalyan pastacıları piyasayı ele geçirmiş durumda… Bu pastacıların en başarılılarından biri de “Gran Caffe London”. Nesi meşhur “Gran Caffe”nin? Pastaları, kurabiyeleri, kekleri ve kahveleri… Bu saydığım ürünlerde kullandığı özel çikolatalar, efsane kakaolar, birkaç çeşit sütün karışımıyla elde ettikleri kremalar, ömrü hayatınızda görmediğiniz yabanı meyveleriyle …

Devamını oku »

Polat Erzurum Resort Kış’a hazır

Polat Erzurum Resort

Dünyanın en iyi kayak pistlerinden biri olan Palandöken’de kayak keyfini Polat Erzurum Resort Hotel ayrıcalığı ile yaşamaya ne dersiniz? Kristalize kar dokusuna sahip Palandöken’in en güzel konumunda ve İstanbul’dan sadece 2 saat uzaklıkta bulunan Polat Erzurum Resort Hotel yeni sezon için hazır. Modern ve güvenli 4 kişilik liftleri, otelin hemen önündeki telesiyej sistemi, herkesin ısıtmalı özel dolabı olduğu 500 metrekarelik …

Devamını oku »