Ana Sayfa » Haber Turu » Maret, Ramazan Sofralarına Lezzet Katıyor

Maret, Ramazan Sofralarına Lezzet Katıyor


Maret, sahur ve iftar sofralarında lezzeti ve kaliteyi birarada arayanlar için birbirinden farklı lezzet alternatifleri sunuyor.

Kayseri sucuğunun enfes baharatlarının ve Afyon sucuğunun yumuşak ve mozaik yapısının birleşimi Geleneksel Sucuk, Maret Dilimli Pastırma ve gürgen talaşında tütsülenerek özel aromasıyla tüketicilerin beğenisini kazanan Altın Seri Sosisle  sahur ve iftarda sofralarınızı şenlendirin.

Maret Geleneksel Sucuk Türk damak tadına uygun lezzetiyle sofraların vazgeçilmezi

Kayseri sucuğunun enfes baharatları ve Afyon sucuğunun yumuşak ve mozaik yapısının birleşimi, Maret Geleneksel Sucuk, ister sahurda yumurta ile ister iftarda kuru fasulye ile isteyene ise pratik ekmek arası alternatifleriyle farklı lezzet seçenekleri sunuyor.

Yağ oranı düşük et oranı yüksek Maret sosis

Yağ oranı diğer sosislere göre daha az, et oranı (%90) yüksek bir ürün olan Maret Altın Seri Sosis, tercihe göre kızartma ve haşlama alternatifleri ile sahur ve iftar sofralarının vazgeçilmezi oluyor.

Geleneksel Türk lezzeti Pastırma dilimlenmiş çeşidi ile çok pratik

Türk mutfağının geleneksel ürünü pastırmayı dilimlenmiş hali ile yemeye hazır pratik bir şekilde raflara koyan Maret, bu ürünü ile de
Ramazan boyunca sofralardan eksik olmayacak.  Maret pastırmalar, özel odalarda dinlendirdikten sonra dana antrikot etlerinin çevresine Kayseri’den getirilen çemen baharatı sürülerek bekletiliyor, tadını ön plana çıkartmak amacıyla tuz oranı azaltılıyor. Şarküteristler tarafından tam not alan Maret Dilimli Pastırma, hem sahur hem de iftarda sofraların geleneksel tatları arasında yer alıyor.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen TS-EN-ISO 9002 Kalite Belgesi’ne sahip olan Maret, kurulduğu 1987 yılından bu yana geleneksel lezzetleri tüketiciyle buluşturuyor.

 

OKU ➤  Muratbey Peynirleri ile Anneler Günü’nde en değerliniz için: “Lezzetin Tarifi”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir