Ana Sayfa » Haber Turu » Luna ile Lezzet Mutfak Atölyesi’nden mis gibi kokan ekmekler ve leziz kanepeler

Luna ile Lezzet Mutfak Atölyesi’nden mis gibi kokan ekmekler ve leziz kanepeler


Luna ve Lezzet Dergisi işbirliği ile gerçekleşen “Luna ile Lezzet Mutfak Atölyesi” kendi ekmeğini pişirmeyi ve kanepe yapmayı sevenleri bir araya getirdi. Luna’nın atölye çalışmasına katılan 10 şanslı tüketici, İstanbul Sheraton Maslak Oteli’nin Şefi Ömer Esen ile birlikte lezzetli ve farklı ekmek ve kanepeler yaptı.

Atölyeye, Luna’nın twitter hesabı ve Lezzet Dergisi’nin web sitesi üzerinden başvuranlar arasından seçilen şanslı tüketiciler katıldı. Katılımcılar önce Şef Ömer Esen eşliğinde Luna ile Tava ekmeği ve zeytinli ekmek pişirdi. Ekmek yapımında malzeme seçimi, yoğurma, mayalama ve biçimlendirme tekniklerini uzmanından bizzat dinleme fırsatı yakalayan tüketiciler ardından Luna ile hazırlanan ekmekler ile birbirinden leziz kanepeler yaptı.

Luna ile Lezzet Mutfak Atölyesi’ne katılan tüketiciler, hünerlerini sergiledikleri lezzet dolu günün sonunda sertifikalarını ve Luna hediye paketlerini Şef Ömer Esen’in elinden aldı.

DOĞADAN GELEN YENİ LUNA “FINDIK VE CEVİZ YAĞI”

Buzdolabından çıktığında bile yumuşacık olan yeni Luna, doğadan gelen fındık ve ceviz yağlarının eşsiz bileşiminden hazırlandı. Yeni Luna yağ pazarına büyük bir yenilik getirerek tüketicilerine, vücudumuzun işleyişi için faydalı, doğanın hediyesi fındık ve ceviz yağlarının eşsiz bileşiminden oluşan yeni ürününü sundu.

Hem kahvaltı sofralarında hem de yemeklerde kullanmak için Türkiye’nin ilk oval kase formatında hazırlanan Luna, yenilenen içeriği ve modern ambalajıyla marketlerde yerini aldı.

OKU ➤  Akyürek, 2015’te 250 Milyon Fincan Kahve İçirecek!

Tavsiye

Parmesanlı Grissini

Parmesanlı Grissini

Parmesanlı Grissini (2 Tepsi İçin)   Malzemeler: 3 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir