Ana Sayfa » Tarifler » Kayısı Tatlısı
Kayısı Tatlısı

Kayısı Tatlısı

Puan ver

Bolluk ve bereket dolu sofralarınız olsun…

Bu yılın iftar davetlerimde soğuk çorbalar, hafif ana yemekler, mevsimin meyvelerinden kompostolar ve tatlılar eşlik edecek.

Kayısı Tatlısı

(4 Kişilik)

 

Kayısı Tatlısı Malzemeler:

12 adet kayısı (olgun ve sert olanı)

1 parça loğusa şekeri (ceviz büyüklüğünde)

1 adet çubuk tarçın

2 yemek kaşığı toz şeker

2 su bardağı su

Kayısı Tatlısı

Hazırlanışı:

Kayısıları yıkayıp süzdükten sona tencereye aktarın. Suyu, loğusa şekerini, çubuk tarçını ve şekeri serpin. Orta ateşte, 20 dakika pişirin. Ocaktan alın, soğuyunca servis yapın.

OKU ➤  Peynirli Zarf Börek  

Tavsiye

Diyetlerde Yapılan En Büyük 5 Hata

Diyetlerde Yapılan En Büyük 5 Hata

Puan ver DİYETLERDE YAPILAN EN BÜYÜK 5 HATA Uzman Diyetisyen Çağatay Köşkeroğlu, yaklaşan bahar ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz