Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » Kasap Köftesi

Kasap Köftesi

kasap-kofte

Kasap Köftesi Tarifi

Kasap Köftesi İçin Malzemeler:
1 kilo dana ve kuzu kıyması karışımı
1 adet soğan
1 adetekmeğin içi
2 diş sarımsak
200 gram gravyer peyniri
Tuz
Karabiber

Kasap Köftesi Hazırlanışı:
1 kilo kıymayı yüzde 70’i dana, yüzde 30’u kuzu kıyması olacak şekilde çektirin. Soğanı rendeleyip, sarımsakları ince doğrayın. Ekmek içini kıyma soğan ve sarımsak ile iyice yoğurun. Gravyer peynirini rendeleyip tekrar yoğurun. Tuzu ve karabiberi ilave edin. Kıymayı 1 gece bekletip daha sonra ızgarada pişirin.

OKU ➤  Soslu Top Köfte

Tavsiye

ÜÇÜNCÜ NESİL DEMLEMELER

ÜÇÜNCÜ NESİL DEMLEMELER

ÜÇÜNCÜ NESİL DEMLEMELER Son zamanlarda dikkatinizden kaçmamıştır belki, her yerde biraz uçuk biraz modern, renkli …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir