Ana Sayfa » Haber Turu » Kalpler ve mideler şenlensin…

Kalpler ve mideler şenlensin…

42Nazzcakes’in pasta tasarımcısı Nazlıhan Akçay’ın her birini severek yapabileceğiniz nefis tarifleriyle kendinizi profesyonel bir pasta ustası gibi hissedebilir, sevdiklerinizi ve kendinizi şımartabilirsiniz.

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü mezunu. On yıl özel sektörde Kurumsal Satış Yöneticiliği yapmış. 2005’te işten ayrılıp yiyecek içecek sektörüne yönelmek amacıyla MSA’nın Yiyecek İçecek İşletmeciliği sertifika programını bitirmiş. Önceleri yakın çevresindekiler için hazırladığı pastalarını, 2006 – 2007 yıllarında Caddebostan Tenis Klübü için yaparak profesyonelleşme yolunda ilk adımını atar; ancak çiçeği burnunda bir anne adayı olunca pastalardan 2 yıl uzak kalır. Şu anda 6 yaşında olan kızı Ela’nın pastaları, okuldaki çocukların pastaları derken bir arkadaşının, “Daha ne bekliyorsun? Aç artık kendine hayalindeki yeri, zaten dışarıdan aldığımız pastaların yaptıklarından hiçbir farkı yok!” demesiyle bu isteğini hayata geçirmeye karar verir. Şubat başında “Nazz Cakes & Bakes” adıyla, Göztepe Yeşilbahar Sokak’ta dekorasyonundan dizaynına her şeyini kendi tasarladığı butik pasta dükkanını açar. Aslında buraya, “sadece siparişle çalışan bir pasta atölyesi” demek daha doğru olur. Keklerden kremaya, kurabiyelerden cupcakelere kadar tüm ürünler her müşteri için özel olarak pişiyor. Her şey ev tipi ve hiçbir katkı malzemesi kullanılmıyor. Doğum günleri, nişan, düğün ve özel günler için tasarım pasta, kurabiye ve cupcakelerin yanında çay ve yemek davetleriniz için kiş, tart ve mereng pastaları da yine siparişle yapılıyor. Doğum günü, nişan, düğün pastaları için 1 hafta önceden, diğer ürünler için 1 gün önceden sipariş alınıyor, pastalar müşteriler için günlük pişiriliyor

OKU ➤  Mutfak Dostları Derneği’ne İlk Kadın Başkan

Tavsiye

Et tüketiminin bir kısmını cevizle değiştirmenin potansiyel faydaları

Uluslararası, hakemli, açık erişime sahip bir beslenme dergisi olan Nutrients’te yayınlanan ve Kaliforniya Ceviz Komisyonu …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir