Ana Sayfa » Mekânlar » Kalbur Et Restaurant’ta kahvaltı denediniz mi?

Kalbur Et Restaurant’ta kahvaltı denediniz mi?

Kalbur Et Restaurant’ta kahvaltı

Et ve kebap çeşitleri konusunda namını bildiğimiz Kalbur Et Restaurant’ın hafta sonu yöresel kahvaltı konseptine ise gerçekten diyecek söz yok! Peki  Kalbur Et Restaurant’ta kahvaltıyı denediniz mi?

kalbur-et

İstanbul Ümraniye’de hizmet veren Kalbur Et Restaurant’ta özellikle et yemekleri, servis ve mekanın mimarisi dikkatimizi çekiyor. Dakika 1 gol 1, personelin samimi, güler yüzlü ve işinin erbabı olduğu gözümüzden kaçmıyor. Bizi evimizde ya da yakın bir dostunuzun evindeymişiz gibi ağırlıyorlar. Hafta sonu kahvaltılarıyla da ünlü olan mekanın Cumartesi ve Pazar günleri saat 09:00 – 13:00 arasında verilen “yöresel kahvaltı” konseptini deneyimlemenizi tavsiye ediyoruz.

kalbur-et-restaurant

Sundukları her ürün organik, kendi adresinden; Van’dan otlu peynir, Kayseri’den sucuk ve pastırma, Ayvalık’tan zeytin ve zeytin yağı, Ezine’den beyaz peynir ve daha niceleri. Tadına doyulmaz bu kahvaltı şölenini sadece 30,00-TL gibi son derece ekonomik bir fiyata deneyimleyebiliyorsunuz.

kalbur-et-restaurant-istanbul

Kalbur Et Restaurant, kebap ve et yemekleri konusunda duayen bir işletmeci olan Metin Akdemir ve ortağının hayatımıza kattığı yeni ve kaliteli bir marka olmuş. İşinde iddialı bir isim olan Metin Akdemir, yeni markasını kısaca şöyle anlatıyor;

kalbur-et-restaurant-umraniye

“Kalbur, yüz elli kişilik kapalı ve iki yüz elli kişilik açık alana sahip, bin metre kare üzerine kurulu, iki katlı, dört yüz kişilik kapasiteye sahip, Turizm Bakanlığı ruhsatlı bir mekandır. Mesleklerinde yıldızlaşmış 35 personelimizle hizmet yarışındayız. Ustalarımızın maharetli ellerinde hazırlanan, Adana satır kıyması, özel kebaplarımız, küşleme, mini biftek, incik, tandır, spesiyalimiz Kars-Ardahan yöresine ait organik ve doğal ortamda yetişen kazı özel yaprak ciğeri ve kebabı gibi muhteşem lezzetlerle sizleri lezzet şölenimize davet ediyoruz”.

Ayrıntılı Bilgli İçin:
0216 594 54 91
www.kalburet.com

OKU ➤  Kahvaltı Deyip Geçmeyin, Sevdirin!

Tavsiye

Organik gıdada şampiyon yumurta

Boğaziçi Üniversitesi Analitik ve İçgörü Araştırma Merkezi (AIM), Türkiye’de organik gıda sektörünü masaya yatırdı. Merkezin …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir