Ana Sayfa » Tarifler » Tatlı Tarifleri » Kakaolu Pankek

Kakaolu Pankek

kakaolu-pankek

Kakaolu Pankek Tarifi

Kakaolu Pankek İçin Malzemeler:
Hamuru İçin:
1 su bardağı un
Yarım su bardağı su
Yarım su bardağı süt
1 adet yumurta
1 tutam tuz
1 tutam toz şeker
2 çay kaşığı kuru maya
1 çorba kaşığı kakao
Yağlamak İçin:
1 çorba kaşığı tereyağı
Süslemek İçin:
Orman meyvesi, pudra şekeri

Kakaolu Pankek Hazırlanışı:
Pankek için; Tüm malzemeyi bir kapta karıştırın. Küçük bir tavayı yarım çay kaşığı kadar tereyağı ile yağlayın. Tava
ısınınca yarım kahve fincanı kadar krep hamurundan dökün. Üzeri göz göz olunca diğer tarafını çevirin ve aynı şekilde kızartın. Pişen pankeki kağıt havlu üzerine alın. Kalan malzemeyi de aynı şekilde hazırlayın. Pankek hamurlarını istediğiniz ölçülerdeki kalp kalıplar yardımıyla kesin. Servis tabağına aktarın, isteğe göre taze orman meyvesi ve pudra şeker ile süsleyerek servis yapın.

#KakaoluPankek #KakaoluPankekİçinMalzemeler #KakaoluPankekTarifi #KakaoluPankekHazırlanışı #KakaoluPankekNasılYapılır #pankek

OKU ➤  Kue Lumpur Pankek

Tavsiye

Kakaolu Pankek

Prodüksiyon: İnci Bak – Fotoğraf: Saber Az (4 Kişilik) Malzemeler: Hamuru İçin: 1 su bardağı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir