Ana Sayfa » Tarifler » Pratik Yemekler » Izgara Elmalı Hellim Peyniri

Izgara Elmalı Hellim Peyniri

Malzemeler:
• 2 adet elma
• 200 gram hellim peyniri
• Yarım demet fesleğen
• Kurutulmuş çeşnili et

Izgara Elmalı Hellim Peyniri Tarifi;
Elmaları ortadan ikiye kesip çekirdeklerini alın. Kaynayan suyun içinde 5 dakika süreyle haşlayın. Haşlanan elmaları kızgın yağda 1 dakika süreyle soteleyin. Sotelerken istediğiniz otlarla zenginleştirebilirsiniz. Hellim peynirlerini küçük küçük doğrayıp sotelediğiniz elmaların üzerine yerleştirin. Kızgın salamandra da 5 dakika süreyle pişirin. Üzerinde kurutulmuş çeşnili et ile servis edin.

OKU ➤  Kansere Karşı Günde Ne Kadar Nar Tüketmeliyiz?  

Tavsiye

Organik gıdada şampiyon yumurta

Boğaziçi Üniversitesi Analitik ve İçgörü Araştırma Merkezi (AIM), Türkiye’de organik gıda sektörünü masaya yatırdı. Merkezin …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir