Kayısılı ve Çikolatalı Milföy Börek

Kayısılı ve Çikolatalı Milföy Börek

Malzemeler: 10 adet kayısı 6 adet hazır milföy hamuru 2 çorba kaşıı bitter damla çikolata (veya parça çikolata) Tarçın Pudra şeker Hazırlanışı: Milföyleri oda ısısında yumuşatın. Yalı kaıt serili fırın tepsisine yan yana bitiştirerek bütün bir dikdörtgen hamur oluşturun. Çikolata parçacıklarını elinizle bastırarak hamurun içine batırın....

Pizza Astrid

Pizza Astrid

Yapım: Şef Doğan Gümüştaş / Astrid Hotel Bodrum Fotoğraf: Ümit Başer Alkaç - @ubaphoto 1 Kişilik Malzemeler: 150 gram un 90 gram su 4,5 gram zeytinyağı 1 gram tuz 1 gram yaş maya 50 gram ricotta 180 gram mozzarella 50 gram kuşkonmaz 100 gram kırmızı soğan...

Közlenmiş Patlıcanlı Makarna

Közlenmiş Patlıcanlı Makarna

Malzemeler: 2 su bardaı haşlanmış makarna 2 adet patlıcan 1 adet soan 2 adet domates 4-5 dal dereotu 3 çorba kaşıı zeytinyaı Tuz Hazırlanışı: Patlıcanları alacalı soyun. Uzunlamasına dörde kesip yalı kaıdın üzerine yerleştirin. Dilimlerin üzerine tuzu serpin. 200 dereceye ayarlı fırında patlıcanları közleyin. Ayrı bir...

Page 66 of 1209 1 65 66 67 1.209

Follow & Subscribe

Instagram