Ana Sayfa » Tarifler » Hamur İşi Tarifleri » Girit Usulü Fıstıklı Peynir Ezmesi

Girit Usulü Fıstıklı Peynir Ezmesi

fistikli_peynir_EzmesiMalzemeler

300 gram tam yağlı peynir

1 su bardağı çekilmiş Antep fıstığı

2 su bardağı iri çekilmiş ceviziçi

1 fincan zeytinyağı

3-4 diş sarımsak

Pul biber

Hazırlanışı

Bir kapta peyniri ezin. Ezilmiş sarımsak, iri doğranmış ceviz, çekilmiş Antepfıstığı ve zeytinyağını peynire ekleyip karıştırın. Pul biberle süsleyip servis yapın.

OKU ➤  Pakmaya Ramazan’ı Türk Tatlıları İle Karşılıyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir