Ana Sayfa » Haber Turu » Geleneksel Ramazan Lezzetleri Günaydın’da

Geleneksel Ramazan Lezzetleri Günaydın’da

gunaydin-etEt severlerin ilk tercihi olan Günaydın, Ramazan ayına özel iftar menüleriyle misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

Tulum peyniri, pastırma, hurma, zeytin, petek bal, tereyağ gibi iştah açıcı iftariyeliklerle başlayan menü birbirinden lezzetli çorbalar ile devam ediyor. İçli köfteden Antep patlıcan dolmaya, paçanga böreğinden zeytinyağlı karalahana dolmasına pek çok yöresel tat ana yemeklere geçmeden önce hem göze hem damağa hitap ediyor.

Günaydın’ın kendine ait, ustalıkla yapılmış özel tariflerinden oluşan ana yemek menüsü yaprak dönerden tavuk şişe, İnegöl köfteden kasap köfteye, kuzu pirzoladan kaşarlı köfteye kadar birbirinden lezzetli seçenekleri barındırıyor. Gavurdağı salata, çoban salata, yeşil salata ise yemekler için harika birer tamamlayıcı oluyor. En güzel tatlı seçenekleri sütlaçtan başlayıp baklava, güllaç ve aşure gibi hayır diyemeyeceğiniz lezzetlere uzanıyor ve iftar yemeğinize harika bir final sunuyor.

Nesilden nesile aktarılan, Anadolu’nun kültürel mirası geleneksel lezzetler, bu Ramazan’da Günaydın Kebap Restoranları ve Köfte&Döner şubeleri eşsiz gunaydin1sunumu ile iftar sofralarını renklendiriyor.

 

OKU ➤  Sahurda Süt İçerek Tok Kalın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir