Ana Sayfa » Haber Turu » Gaggenau 200 Serisi Buharlı Fırınlar Artık Mutfağınızda

Gaggenau 200 Serisi Buharlı Fırınlar Artık Mutfağınızda


Her türlü ortama mükemmel bir şekilde entegre edilen, düz çizgili bir şekle ve net bir tasarıma sahip olan Gaggenau 200 Serisi Buharlı Fırınlar, kullanım kolaylıklarıyla rakiplerine fark atıyor.
Paslanmaz çelik pişirme alanının kullanım hacmi 43 litre olan Gaggenau 200 Serisi Buharlı Fırınlar, basınçsız buharda pişirme olanağı da sağlıyor.

Lüks mutfak aletleri sektörünün önemli markası Gaggenau’nun 200 Serisi Buharlı Fırınlar, yalın tasarımıyla gözlere hitap ederken, kullanım kolaylığıyla da rakiplerine fark atıyor. Kolay ve sezgisel bir kullanım sağlayan, TFT dokunmatik ekranlı kumanda modülü serinin sunduğu yenilikler arasında yer alıyor. İki döner düğme vasıtasıyla kontrol edilen ana fonksiyonlar, TFT dokunmatik ekranda sürekli görüntüleniyor. Ekranın dokunmatik alanları üzerinden aktifleştirilen yan fonksiyonlar, sadece gerektiğinde görüntüleniyor.

Farklı Yemek Pişirme Alışkanlıkları İçin Mükemmel Çözümler

Paslanmaz çelik pişirme alanı 43 litrelik kullanım hacmine sahip ve 1,3 litre kapasiteli bir su haznesiyle donatılmış olan Gaggenau 200 Serisi Buharlı Fırınlar, eşi benzeri olmayan nem-sıcak hava kombinasyonu sayesinde fırında buharla pişirme, normal pişirme, hamur işi pişirme, buğulama, tekrar ısıtma, suyunu çıkarma olanaklarının yanı sıra mayalama, ızgara yapma veya gratine etmeye de izin veriyor.

Gaggenau 200 Serisi Buharlı Fırınlar İle Basınçsız Buharda Pişirme Olanağı

BSP 220/BSP 221 model buharlı fırınlar 30°C ila 100°C arasında, %100 oranında nemde, basınçsız buharda pişirme olanağı sunuyor. BSP 250/BSP 251 model Buharlı fırınlar ise 30 °C – 230 °C aralığında elektronik olarak ayarlanabilen ve %0, %30, %60, %80 oranlarında buhar veya %100 oranında nemle kombine edilebilen sıcak hava ile birlikte basınçsız buharda pişirme olanağı da sağlıyor. A sınıfı enerji verimliliğine sahip BS 250/251 modellerinde, BS220/221 modellerine ek olarak et iç sıcaklık sensörü bulunuyor. Et iç sıcaklık sensörü kullanılarak et, balık ve mantı tarzı yemekler, tam olması gereken kıvamda pişirilebiliyor.

OKU ➤  Keçi Peynirli Renki Pazı Sarma

Her Türlü Kombinasyonda Bütünsel Görüntü

Yalın tasarımlarıyla dikkat çeken Gaggenau 200 Serisi Buharlı Fırınlar, aynı zamanda, pek çok kombinasyon olanağı da sunuyor. Mutfak tezgahının altına da monte edilebilen fırınlar, her türlü kombinasyonda bütünsel bir görüntü oluşturuyor. Renk seçenekleri arasında, Gaggenau antrasit, metalik veya gümüş tonları bulunuyor. Cihazlar, arzu edilen kombinasyonda, gerek iç içe renklerle gerekse bilinçli oluşturulan kontrastlarla her türlü kullanıma uyum sağlıyor.

Tavsiye

Et tüketiminin bir kısmını cevizle değiştirmenin potansiyel faydaları

Uluslararası, hakemli, açık erişime sahip bir beslenme dergisi olan Nutrients’te yayınlanan ve Kaliforniya Ceviz Komisyonu …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir