Ana Sayfa » Tarifler » Tatlı Tarifleri » Fırında Elma Tatlısı

Fırında Elma Tatlısı

Malzemeler:
• 4 adet büyük boy elma
• 4 tatlı kaşığı esmer toz şeker
• 2 çay kaşığı tarçın
• 4 tatlı kaşığı Antepfıstığı içi

Fırında Elma Tatlısı Tarifi;

Elmaların kabuğunu soyup enine ikiye kesin ve çekirdeklerini temizleyin. Ortasında hafifçe çukur oluşturun. Elmaları fırın tepsisine yerleştirin. Üzerlerine ve çukurun içine denk gelecek şekilde esmer şekeri, tarçını ve Antepfıstığı içini serpin. 180 dereceye ayarlı fırında, elmalar yumuşayıncaya kadar pişirin. Fırından alın 1 bardağı sadece 7 kalori olan Dimes Şekersiz Limonata ile bu lezzetin tadına varın.

OKU ➤  İncir Reçelli Panna Cotta

Tavsiye

SAĞLIKLI BİR RAMAZAN BAYRAMI İÇİN 10 ÖNERİ

SAĞLIKLI BİR RAMAZAN BAYRAMI İÇİN 10 ÖNERİ Ramazan ayı boyunca oruç tutan pek çok kişi, …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir