Ana Sayfa » Tarifler » Reçel Tarifleri » Elmalı Havuç Reçeli

Elmalı Havuç Reçeli

41

Elmalı Havuç Reçeli Malzemeler:

> 500 gram havuç

> 1 adet golden elma

> 750 gram toz şeker

> Bir kaç damla limon suyu

> 1 çay bardağı su

Elmalı Havuç Reçeli Hazırlanışı:

Havuç ve elmayı rendeleyin. Üzerine 750 gram toz şekeri ilave edip bir gece bekletin. Şeker ile özdeşleşen reçelinizi ocakta kısık ateşte bir çay bardağı suyu ekleyerek yavaşça pişirin. Kaynamaya başlayan reçelinize birkaç damla limon suyu ilave edip havuçlar yumuşayana ve reçeliniz kıvamını bulana kadar pişirin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir