Ana Sayfa » Tarifler » Pratik Yemekler » Ekmek Üstü Baharatlı Peynir

Ekmek Üstü Baharatlı Peynir

1518

Malzemeler:

100 gram tulum loru

50 gram labne peyniri

1 tatlı kaşığı biber salçası

1 çorba kaşığı domates püresi

2 çorba kaşığı sızma zeytinyağı

1 çay kaşığı toz biber

Birer tutam pul biber, kişniş tohumu, kimyon

2 adet grissini

3 yaprak taze fesleğen

2 yaprak taze reyhan

4-5 adet ceviz içi

Hazırlanışı:

Grissiniyi çukur bir kabın içinde ufalayın.

Fesleğenleri ceviz içi ve zeytinyağı ile birlikte macun kıvamına gelene dek havanda ezin. Kalan tüm malzemeyi çukur bir kapta iyice karıştırın. İsteğe göre kızarmış  ekmeğin üzerinde servis yapın.

OKU ➤  İftar Sofralarının Ferahlatan Lezzeti: SEK Ayran Çeşitleri

Tavsiye

Mini Kruvasan

Çay saatinizi renklendirecek tarifler

Çay saatinizi renklendirecek tarifler Polat Renaissance Hotel Yeşilköy’ün Pasta Şefi Ercan Yıldız, mutfakta sizi asla …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir