Ana Sayfa » Haber Turu » Döner Stop’tan Cheddar Mantarlı

Döner Stop’tan Cheddar Mantarlı

doner-stop-yemek-zevkiDöner lezzetini geleneksel sınırından çıkaran Döner Stop,yeni  lezzeti Cheddar Mantarlı ile her gün bizi kendine biraz daha bağlıyor. 

Cheddar peyniri, mantar ve en kaliteli et ile bir araya geldiğinde adeta alışkanlıklarımıza meydan okuyor. Yepyeni lezzetleriyle ufkumuzu açan Döner Stop’ta Cheddar Mantarlı’yı bir kez denediğinde bir daha vazgeçmen zor olacak

Ete en çok yakışan iki lezzet nedir diye sorsalar, peynir veya mantar diyecek çok kişi olurdu. Döner Stop işte bu üçlüyü bir araya getiriyor ve Cheddar Mantarlı ile alışkanlık oluşturuyor. Bu döneri restoranlarda taze taze pişirilen zeytinyağlı ciabatta ekmeğinin içinde ya da lavaşa sarılı dürüm halinde tercih edebilirsin. Cheddar Mantarlı insana şu soruyu sorduruyor: “Daha önce bunu neden keşfedemedik?” Neyse ki, Döner Stop bu lezzetli fikirleri hepimiz için düşünüyor ve yenilikleriyle ufkumuzu açıyor.

Döner Stop’un Lezzetleri Bildiğimiz Dönerlerden Çok Farklı

Döner Stop’un menüsünde et döner, tavuk döner ve köfte bulunuyor. Ama bunlar bildiğimiz döner ve köfte değil.

Döner Stop’un menüsünde, Stop Klasik, Açık Klasik, Cheese Klasik, Cheddar Mantarlı, Cafe de Paris ve Jalapeno Biberli et döner seçenekleri bulunuyor. Restoranda taze olarak pişirilen dönerler zeytinyağlı ciabatta ekmeğiyle ya da dürüm olarak servis ediliyor. Döner Stop’ta etler, tecrübeli ustaların ellerinde hiçbir katkı maddesi içermeden, en hijyenik şekilde hazırlanıyor. Soslar ise Döner Stop’a özel reçetelerle hazırlanıyor.

Tavuk döner tercih edenler için de, Açık Klasik, Mayonez, BBQ veya Cafe de Paris soslu dönerler damak tadında farklı lezzetler arayanlar için birebir. Döner Stop’un dönerlerinin yanı sıra köftesi de bambaşka. Cafe de Paris, Jalapeno, ve Özel Köfte Sos seçenekleriyle Stop Köfteli sandviç ya da lavaş üzerinde servis edilen Stop Klasik Köfte, köfteyi yeniden keşfetmek isteyenleri bekliyor.

OKU ➤  Yaş Tarhana

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir