Ana Sayfa » Video Galeri » Dondurmalı Pirinç Tatlısı

Dondurmalı Pirinç Tatlısı

Barbunyalı Kapuska

1 adet küçük lahana
1 su bardağı barbunya
100 gram kıyma
1 adet soğan
1 çorba kaşığı biber salçası
1 çorba kaşığı margarin
Yeterince sıcak su
1 tatlı kaşığı pul biber
Karabiber
Tuz

 

Dondurmalı Pirinç Tatlısı

1 su bardağı pirinç
3 su bardağı süt
2 çay bardağı şeker
1 paket vanilya
1 tutam tuz
Üzeri için
4 top dondurma
3 çorba kaşığı kuşburnu marmelatı

OKU ➤  Zeytinyağlı Taze Barbunya

Tavsiye

Mini Kruvasan

Çay saatinizi renklendirecek tarifler

Çay saatinizi renklendirecek tarifler Polat Renaissance Hotel Yeşilköy’ün Pasta Şefi Ercan Yıldız, mutfakta sizi asla …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir