Cocoreo

cocoreo

Cocoreo Tarifi

Cocoreo İçin Malzemeler:
500 gram bitkisel krema
1.100 gram hindistancevizi sütü
300 gram toz şeker
90 gram mısır nişastası
150 gram krem peynir
90 gram toz Hindistancevizi
2 paket kakaolu bisküvi

Cocoreo Hazırlanışı:
Krema, Hindistancevizi sütü ve şekeri kaynatın. Nişastayı bir su bardağı su ile açtıktan sonra kaynayan karışıma ilave edin. Krema ılık hale geldikten sonra krem peynir ve toz Hindistancevizi ekleyip bir tepsiye dökün. Üzerine
rendelenmiş kakaolu bisküvi serperek soğumaya bırakın. En ideal servis için 7 X 7 cm ölçülerinde dilimleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir