Ana Sayfa » Haber Turu » Baharın Sağlık Esintisi Enginar Günleri L’oliva’da

Baharın Sağlık Esintisi Enginar Günleri L’oliva’da

enginarİtalya’nın geleneksel lezzetlerini Türk damak tadına uygun olarak sunan L’oliva Italian & Mediterranean Cuisine, 20 Nisan 10 Mayıs tarihleri arasında lezzet düşkünlerini Enginar Günleri’ne davet ediyor. L’oliva’nın ünlü aşçıları tarafından hazırlanan taze enginar çorbası, taze enginar üzerinde portakallı levrek marin, enginarlı linguni makarna, kuzu etli taze enginar dolması tadabileceğiniz eşsiz lezzetlerden sadece birkaçı.

Zengin mutfağı ve ünlü aşçıları ile yerli ve yabancı konuklarına lezzet şöleni sunan, Elite World Bussiness Otel’in lobi katında yer alan L’oliva Italian & Mediterranean Cuisine, 20 Nisan 10 Mayıs tarihleri arasında “Enginar Günleri” ile sağlıklı ve lezzetli bir buluşma gerçekleştiriyor. Mekan bu özel konsept kapsamında, Akdeniz ve Ege mutfağının vazgeçilmez lezzeti enginarı, Türk ve Dünya mutfağının geleneksel ve yenilikçi yemeklerini bir araya getirerek sunuyor.

L’oliva Italian & Mediterranean Cuisine şefleri tarafından hazırlanan ve büyük bir ilgi ile her yıl sadece bir kez gerçekleştirilen “Enginar Günleri” etkinliğinin menüsünde, taze enginar çorbası, taze enginar üzerinde portakallı levrek marin, taze iç bakla eşliğinde zeytinyağlı enginar, enginarlı linguni makarna, kuzu etli taze enginar dolması ve körpe enginar ile levrek kavurma gibi eşsiz lezzetler yer alıyor.

OKU ➤  Ege’nin Şifalı Lezzeti Gümüş Şişelerde

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir