Ana Sayfa » Mekânlar » Ayın Sahan’ı
sahan restorant

Ayın Sahan’ı

Ayın Sahan’ında bu ay 1970 yılında kurulan Sahan’ın İstanbul’da; Acıbadem, Caddebostan, Kurtköy ve Ataşehir’de olmak üzere toplamda dört şubesi var olan Sahan’a uğradık. Son olarak dört arkadaş Ataşehir’deki şubesine uğramıştık, bir Ramazan günü iftar için… Gelen yemekler soğuk olunca, kötü hizmetten sıkılınca “Bir daha da önünden geçmeyiz Sahan’ın” demiştik. Birkaç hafta önce bir iş toplantım için Ataşehir Sahan’da akşam yemeğine davet edilince mecburen uğradım şubeye…

ayın sahanı

Yemek kültürümüzde “az” kavramı vardır; yarım porsiyon anlamında… Biz de servis personelimizden az mercimek çorbası istedik; hesap geldiğinde bir baktık ki mercimek çorbaları tam olarak ücretlendirilmiş! Sorduk personele ve “Bizde az diye bir şey yok” yanıtını aldık… Dedik ki “Hesapta iki kuver 9.-TL” diye bir şey var? Efendim o da tulum peyniri, ekmek ve tereyağıymış! “Biz bunları geri yolladık daha servis edilmeden” deyince masamıza servis yapan abimiz ekledi “Kuver aynı zamanda örtü, masa, sandalyedir” diye… Normalde 82.-TL gelecek hesabı kontrol etmeseydik 102.-TL ödeyecektik anlayacağınız! Ne diyeyim; yorum sizin! Sahibi Tahir Tekin Öztan’ı birebir tanımasam da duyduğum, hassas bir esnaf olduğudur… Tahir Bey’e duyurulur.

OKU ➤  Bu yıl iftar sofraları, İkiSatır ve KasapDöner lezzetleriyle şenlenecek!

Tavsiye

Acıbademli Puding

Acıbademli Puding Tarifi Acıbademli Puding İçin Malzemeler: Yarım litre süt 105 gram toz şeker 2 çorba …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir