Ana Sayfa » Tarifler » İftar Yemekleri » Antrkot Izgara

Antrkot Izgara

antrikot-izgara

Antrkot Izgara

(6 Kişilik)

Antrkot Izgara İçin Malzemeler

900 gram antrkot

300 gram domates

150 gram sivri biber

100 gram süt

20 gram salça

150 gram kuru soğan

25 gram sarımsak

100 gram sıvı yağ

10 gram tuz

20 gram kuru kekik

2 gram karabiber

5 gram pul biber

 

Antrkot Izgara Hazırlanışı

Antrkotları porsiyonlar haline getirerek, süt, sıvı yağ, salça, tuz, karabiber, soğan ve sarımsak ile marine edin. Bu şekilde en az 6 saat dinlendirdiğiniz antrkotu ızgarada pişirin. Tereyağlı pilav, ızgara domates ve biber eşliğinde servis edin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir