Ana Sayfa » Tarifler » Pratik Yemekler » Anasonlu Gevrek
Anasonlu Gevrek

Anasonlu Gevrek

Anasonlu Gevrek

Malzemesi
• 4 adet yumurta
• 1 su bardağı toz şeker
• 1 su bardağı sıvı yağ
• 2 çay kaşığı anason
• Yarım paket kabartma tozu
• 4 su bardağı un
• 1 su bardağı kıyılmış ceviz

Anasonlu Gevrek Tarifi:
Yumurta ve şekeri çırpın. Diğer malzemeleri üzerine ilave edip
yoğurun. Tepsiyi yağlayıp hazırladığınız hamuru iyice yayın. Önceden
ısıtılmış fırına verin. Biraz piştikten sonra tepsiyi çıkarın
ve hamuru ince ince dilimleyin. Dilimleri dik dik koyup iyice gevremesi için tekrar fırına verin.

OKU ➤  Arçelik, 4 yeni laboratuvar daha açıyor

Bir Yorum

  1. O zaman da söylemiştim hala söylüyorum. Birgün rektör olcaum:) Ama o iş için bu çıkmaya çalıştığım basamaklar yetmez…Ellerine sağlık arkadaşım:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir