Ana Sayfa » Haber Turu » 2014 Yılı Kristal Ağaç Ödülü Baydöner’in Oldu

2014 Yılı Kristal Ağaç Ödülü Baydöner’in Oldu


Baydöner, 2014 Yılının En Girişimci İsimlerinin Belirlendiği Kristal Ağaç Ödül Töreninde, Gıda Dalında “Yılın En Girişimci Gıda Şirketi” Ödülüne Layık Görüldü.

Sektörün en güçlü gıda markalarından olan Baydöner, ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu Üyeleri tarafından düzenlenen Kristal Ağaç Ödülleri Töreni’nde “Yılın En Girişimci Gıda Şirketi” ödülünün sahibi oldu. 20 Aralık Cumartesi günü ODTÜ Kültür Kongre Merkezi A Salonu’nda gerçekleştirilen ödül töreninde, 18 farklı sektörden firma, kendi sektörleri bazında girişimcilik alanında ödüllendirildi.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kristal Ağaç Ödülleri’nin amacı, kadın, erkek, genç, 2014 yılı içerisinde fark oluşturmuş, inovatif düşünen ve düşündüğünü uygulamakta başarılı olmuş girişimcileri ödüllendirmek. Böylece onların girişimci ruhlarını takdir etmek ve Türkiye çapındaki tüm girişimci adaylarını iyi işler yapmaya özendirmek ve teşvik etmek.

Ödül töreni, ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet ACAR, ODTÜ akademisyenleri ve Genç Girişimciler Topluluğu, Üniversiteler ve çeşitli
kuruluşların katılımıyla gerçekleşti. “Yılın En Girişimci Gıda Şirketi” ödülünü ODTÜ GGT Yönetim Kurulu Üyesi Berk Işık’tan alan Baydöner Pazarlama ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Burak Sarı konuyla ilgili olarak “Toplumun her kesimine ve özellikle genç yeteneklere girişimciliğin önemini anlatmak oldukça önemli. Türk ekonomisinin ve Türk girişimciliğinin ilerlemesi gençlerimizin elinde çünkü. Sürdürülebilir bir kalkınma için parlak fikirli ve cesur bireylere ihtiyacımız var. Eminim ki bu gençlerimizin girişimleri de önümüzdeki yıllarda hepimizi gururlandıracak. ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu’na böyle bilinçlendirici bir organizasyon gerçekleştirdikleri için Baydöner ailesi adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu ödül bizler için bir gurur kaynağı” şeklinde konuştu.

OKU ➤  İstanbullu kadınlar Teknosa Mutfağı'nda buluştu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir